ППМГ Прес

ППМГ ПРЕС

„Върви, народе възродени,
към светла бъднина върви,
с книжовността, таз сила нова,съдбините си поднови!

Върви към мощната просвета!

В световните борби върви,
от длъжност неизменно воден —

и Бог ще те благослови!
 

 

Обръщение

Уважаеми колеги,

Скъпи ученици,

В навечерието сме на 24 май – празника на българската просвета и култура и славянската писменост. Този празник винаги буди у нас преклонение пред великото дело на братята Кирил и Методий. На този ден отдаваме своята почит към тях и всички просветители. Празникът е урок за признателност, урок за вярност и родолюбие. На днешния ден искам да изразя голямото си уважение и признателност към всички учители и ученици за неспирния им стремеж при изграждане и утвърждаване доброто име на гимназията. Дори извънредните условия, в които работим в момента, не ги стреснаха.

snhdl7dg.png

Уважаема госпожо Куличева ,

Скъпи учители и ученици ,

Премете нашите най-сърдечни и топли поздрави по случай 24 май – Денят на българската просвета и култура и славянската писменост.

Уважаеми учители ,

Какъв по-прекрасен празник на духовността, който да ни даде повод да отдадем своята обич, признателност и голяма благодарност към Вас, нашите учители. Вие  сте тези, които със своето призвание вдъхновявате Вашите ученици по пътя им към знанието и науката. Вие сте тези, които с много всеотдайност, труд и вяра всеки ден се посвещавате на своите ученици, за да ги изградите в знаещи и можещи личности.

18642064_1568917429826935_1188455509_o.j