Уважаема госпожо Куличева ,

Скъпи учители и ученици ,

Премете нашите най-сърдечни и топли поздрави по случай 24 май – Денят на българската просвета и култура и славянската писменост.

Уважаеми учители ,

Какъв по-прекрасен празник на духовността, който да ни даде повод да отдадем своята обич, признателност и голяма благодарност към Вас, нашите учители. Вие  сте тези, които със своето призвание вдъхновявате Вашите ученици по пътя им към знанието и науката. Вие сте тези, които с много всеотдайност, труд и вяра всеки ден се посвещавате на своите ученици, за да ги изградите в знаещи и можещи личности.

Благодарим Ви, уважаеми учители!

Благодарим Ви за търпението и любовта към нашите деца, затова че съхранявате високите ценности и морал на Профилирана природоматематическа гимназия „Гео Милев”, гр.Стара Загора.

Желаем Ви здраве, енергия , вдъхновение и много удовлетвореност от Вашите   безспорни професионални постижения.

Скъпи ученици ,

Вие сте гордостта на своите учители и родители. Смело преодолявайте трудностите и предизвикателствата по пътя към познанието. Помнете, че Вашите учители и ние Вашите родители винаги ще Ви подкрепяме за да успявате.

Желаем Ви да сте здрави, щастливи с младостта си,  да работите усърдно и да не се отказвате да следвате мечтите си. Бъдете  достойни възпитаници на Профилирана природоматематическа гимназия „Гео Милев”, гр.Стара Загора.

Честит празник!

 

24 май 2020г.,                                               С уважение,

град Стара Загора                                        Ваня Енева,

                                                                       Председател на Училищното  настоятелство                                                                      

Сайтът е направен от Тодор Митев със съдействието на Галин Ганчев 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now